22.12.2011

22. december

22. december - Møg gaver og mirakler?



Nedtur. Er slet ikke i julestemning, og har fået julegave-tjansen igen i år. Ved ikke hvordan Villads skaffede gaver før jeg kom til verden. Plejer ellers at elske at shoppe, men det er som om jeg total har mistet lysten. Ikke en gang det faktum at Dr. Dameglad, er blevet fyret for at antaste borgmesterens datter, kunne muntre mig  op - plejer elsker at få et lille kick ud af, at se Ville té sig tosset.  
Det eneste fornuftige han har sagt, er at vi har brug for et mirakel - et ægte fucking julemirakel. Hvor er det liiige man anskaffer sig sådan et henne? - tror hver fald ikke der er her på øen.


Veje uden om, var der jo ikke, så det var bare på med den gule refleksvest (orker ikke engang at kæmpe i mod længere - hvad skal der dog blive af mig?) og så afsted ned til bras-butikken for, at se hvad der kunne være interessant, at belemre de andre med.

Butikkens udvalg var, naturligvis, helt til rotterne. Alt lignede noget der var blevet efterladt i butikken, så dets oprindelige ejer, ikke længere behøvede at glo på dets afskyelighed.


Fandt en lava-lampe til V - måske kunne han bruge den til at lave 'score-stemning' med, hvis han engang fik chancen - ellers er den sikkert udmærket at bruge til at springe i luften eller bruge til bordbombe, hvis han virkelig vil give badboy-livet en chance.
Ellen får et nyt forklæde, i korrekt størrelse og en dåse snus - der må da være nogle former for rusmidler hun sætter pris på... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar