11.12.2011

11. december

11. december: Ballade





Så er gården sgu på den anden ende.
Først og fremmest forsøgte Sif sig med et mindre flugtforsøg igår, hjem til cutie-boy-Sebber-Skat - men måtte afblæse hele affæren, da færgen ikke sejler i weekenden. Var ved at dø af grin, da hun duknakket kom hjem og annoncerede, at hun aldrig kom ud fra vores værelse igen.
Men da oldingen kaldte os ned til aftensmaden, vågede hun sig alligevel ud.
Og så kom næste omgang af ballade - midt i hvidkålsrullerne og kartoflerne brød Moster Ellen ud i hulkende gråd. Blev sgu helt forskrækket. Og i en pærevælling af snot, fars og tårer forklarede hun, at hun ikke kunne nå at betale skødet på gården, og at fodgen nu havde sat datoen, til tvangsaktionen. Så hun skal åbenbart være ude inden nytår senest, og det er tilsyneladende jordens undergang, nu hvor gården er gået i arv de sidste mange hundrede år.
Personligt, ville jeg være lykkelig for at slippe af med den faldefærdige møgbule, men fik sgu helt ondt af den gamle, da hun sad og pudsede næse i juleduen. 
Hun havde jo faktisk slidt og slæbt med at få solgt noget i julebutikken, men hun fatter jo absolut intet af hjemmesider, branding eller bare en beskeden annonce i avisen. Hvem skulle dog opdage et skur i udkanten af hovedvejen, med et "Ellens Julebutik" skilt skrevet på et 20X40 skilt, banket ned i jorden? Forhelved - mon vi kan hyrer Gordon Ramsey til at lave en "Gordons Kitchen Night Mares" hvor han kommer ud og råber og skriger, giver en makeover af butikken og sørger for en masse gratis PR?
På den anden side, tror jeg ikke Moster Ellen nogensinde ville kunne forstå engelsk. 
Suk.
Lovede at hjælpe hende imorgen, når hun forhåbentlig var stoppet med at vræle, og fået en kop the med ekstra sukker - Sif lovede også at give en hånd med. Som tak, gav hun mig en kende for lang knuser, et vådt kindkys og sagde at hvis jeg skulle bruge noget "inder-net eller nåe and't cåm-puder-gøgl, ku' jeg jo spø'e henn' på borgmestergården, for så'n nåj modærne nåj forstår hun sig æt' ræddi på."
Behøver jeg at fortælle, at internettet blev opfundet i 1969?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar